Tv-on ( tv online ), tv-on , tv online, tvonline, onlinetv, online-tv, online tv, tvon, on, tv, onlinetv, tvonline

K�nh HBO HD K�nh HBO HD
play tv-online
Loading...

IRIS TV STIP live

 • Name Channel IRIS TV STIP tv
 • keyword Google search IRIS TV STIP live
 • ABOUT CHANNEL
  IRIS TV STIP live

  IRIS TV STIP live

  Ирис е телевизија од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. За прв пат почна да емитува програма во 1994 година и од тогаш е составен дел на македонскиот етер. Во состав на телевизијата работи и продукција, каде се произведува околу 60% од програмата која се емитува. Преостанатите временски појаси се покриени со реемитувана документарна, играна, сериска и забавно-рекреативна програма, со потекло од Македонија и ЕУ.

  Ирис телевизија има комплетна предавателна опрема за вршење на директни преноси, а во одредени случаи има можност и за симултан директен пренос од повеќе локации.

  Сервисната зона на Ирис телевизија е со површина од околу 2.000м2, со приближно 150.000 потенцијални гледачи…

  Local  TV

 • Homepage : http://iris.mk/
 • Live Stream : ………
 • Country : Republic of Macedonia
 • Language Macedonian
 • Category : Local
 • Link Facebook/twitter/Youtube : http://www.facebook.com/tviris
 • Contact us : Unknown